• (+30) 2431772913
  • 421 32, Ελ. Βενιζέλου & Ζάππα 20 (ισόγειο), Τρίκαλα
  • info@bougla.gr
  • ☰ Είσοδος

Υπεύθυνη Γραφείου

 

Το όνομά μου είναι Βίκυ Μπούγλα, γεννήθηκα και μεγάλωσα στα Τρίκαλα.   Η 8ετής θητεία μου ως γραμματέας συμβολαιογραφείου μου έδωσε γνώσεις για τα ακίνητα, και μου εμφύσησε την αγάπη για την κτηματαγορά. Θεωρώ πως αυτό το επάγγελμα με διάλεξε και το διάλεξα.
Το 2005 ξεκίνησα το δικό μου κτηματομεσιτικό γραφείο και συνεχίζω έως σήμερα. Το 2010 εγκαταστάθηκα σε δικό μου χώρο επί της Ελ. Βενιζέλου (ισόγειο) και Ζάππα 20.
Το 2016 ήταν επίσης μια χρονιά ορόσημο για μένα καθώς πήρα το πτυχίο μου από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, στο τμήμα «Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών». Από το 2017 έως και φέτος 2019, παρακολούθησα το πρόγραμμα για το Real Estate που δημιούργησε το ΕΚΠΑ στην πλατφόρμα του e-learning και πήρα τις ακόλουθες πιστοποιήσεις:
-      Εκτιμητής Ακινήτων
-      Μεσίτης Ακινήτων
-      Real Estate Investment and Finance
-      Real Estate Management
Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση μου στο πρόγραμμα του ΚΕΚ ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ  ως "Μεσίτης Ακινήτων" και έχω λάβει  την πιστοποίηση από τον οργανισμό TUV Hellas. Από το 2021 είμαι μεταπτυχιακή φοιτήτρια στα προγράμματα  MBA του ΕΑΠ και του προγράμματος “Αστικές Αναπλάσεις, Αστική Ανάπτυξη & Αγορά Ακινήτων”, του τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, της Πολυτεχνικής Σχολής, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
Αφιερώνω επαρκή χρόνο στην διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση παρακολουθώντας ημερίδες, σεμινάρια και προγράμματα εκπαίδευσης που έχουν σχέση με την εκτίμηση ακινήτων, την προώθηση, τα social media, το affiliate marketing κλπ, στην προσπάθεια μου να προσφέρω την αρτιότερη εξυπηρέτηση στους πελάτες του γραφείου μου.
 Είμαι μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Τρικάλων, του Επιμελητηρίου Τρικάλων, του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος, του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής,της ΠΟΜΙΔΑ. 
 

Νέα Ακίνητα